Brazilian Butt Lift

Wanneer het gaat om het ideale vrouwenfiguur, spelen billen een belangrijke rol. De rondingen van een vrouw vergen veel verzorging en trainingen om het te vormen tot het gewenste plaatje. Bij de Brazilian Butt Lift behandeling maken wij gebruik van vacuüm therapie hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd.

BEKIJK BEHANDELING

Hip Dip

Wil je dat er alleen aandacht aan je heupen wordt besteed zodat je meer een zandloper figuur krijgt? Of heb je deuken in je heupen wat je niet mooi vindt? Dan is de Hip Dip een ideale behandeling voor jou. Net als de Brazilian Butt Lift wordt de Hip Dip gedaan door middel van vacuüm therapie.

BEKIJK BEHANDELING

Breast Lift Infra

Deze geweldige nieuwe techniek is een non-chirurgische borstvergroting wat ontdekt is door een arts uit Beverly Hills die bekend is geworden door o.a. de Kardashians.

BEKIJK BEHANDELING

BBB Treatment

De BBB Treatment zijn 3 behandelingen in één sessie. Namelijk voor de borsten, Breast Lift, voor de billen, Brazilian Butt Lift Extra en voor de buik, Lipo Laser / Cavitatie

BEKIJK BEHANDELING

Love Handle Treatment

Love handles, muffin top, zwembandjes; Iedereen noemt het anders maar wat we wel weten is dat iedereen hier van af wilt! Natural Body Cosmetic biedt de Love Handle Treatment tegen love handles, vet bij het torso en vet rondom het bh bandje.

BEKIJK BEHANDELING

Cavitatie

Cavitatie is één van de nieuwste methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier. Het is een alternatief voor behandelingen als liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hierbij niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verminderen van overtollig vet op lichaamsdelen waar het door beweging en training niet weg te krijgen is. Door middel van geluidsgolven (40 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt.

BEKIJK BEHANDELING

Lipo Laser Slimming

Met alleen sporten of diëten is het erg lastig om plaatselijk vet te verbranden. Lipo Laser Slimming is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van vetvermindering uit Amerika! Deze revolutionaire behandelmethode is afkomstig uit de medische wereld en is het veilige antwoord op liposuctie. Lipo Laser is gericht op figuurcorrectie en is een goed wapen tegen vetophopingen en cellulitis omdat het de probleemgebieden aanpakt.

BEKIJK BEHANDELING

Post-Op Liposuction

Bij Natural Body Cosmetic zijn wij ook gespecialiseerd in de lymfedrainage massage om het ontstaan van zwellingen na een liposuctie behandeling te beperken. Bij Post op liposuction treatment (lymfedrainage) wordt een bepaalde massagetechniek gehanteerd om het overtollig vocht af te voeren uit het lichaam en zwelling tegen te gaan. Deze vochtafdrijvende massages zal helpen het herstel te bespoedigen en sneller het resultaat te zien van de operatie.

BEKIJK BEHANDELING

Body Sculpting/Cellulite Treatment

Dik of dun, jong of oud, veel vrouwen krijgen last van cellulitis.  Met onze nieuwste techniek genaamd BodySculpting kunnen we dit probleem grondig te lijf gaan.

BEKIJK BEHANDELING

Skin Tightening

Skin Tightening is een non-invasieve proces dat gebruik maakt van een infrarood lichtbron (een laser).  Om de huid strakker te maken wordt de collageen onder het oppervlakte van de huid verhit, waardoor de huid aan elkaar trekt . De Skin Tightening zal na de behandeling met de dag steeds zichtbaarder worden waardoor deze procedure steeds populairder is geworden. 

BEKIJK BEHANDELING

Detox Slimming Wrap

De Detox Slimming wrap is een deken dat door middel van infrarood warmte uitstraalt. Als je in de Detox Slimming wrap ligt warm je alle zones op. Hierdoor ontspannen de spieren. De Detox Slimming wrap wordt door middel van klittenband dicht gevouwen en wordt bedient door middel van een bedieningspaneel. Hiermee kan je de temperatuur instellen van 30 tot 75 graden Celsius.

BEKIJK BEHANDELING

Body Sugaring

Body Sugaring is een zachte, veilige en effectieve methode van ontharen.
Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Body Sugaring is minder pijnlijk dan harsen en bij herhaald gebruik vermindert het zelfs sterk de haargroei.
Ingegroeide haren behoren tot verleden tijd!

BEKIJK BEHANDELING

Body Peeling

Bij de Body Peeling gebruiken we een substantie die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) laat vervellen waardoor de frisse en jonge huidcellen zichtbaar worden.

BEKIJK BEHANDELINGEN

After pregnancy Treatment

Hoera je kindje is er maar helaas je oude figuur nog niet! Wij helpen daarom graag een handje. Wij bieden de After Pregnancy Treatment aan.

Deze behandeling is bedoelt voor moeder die na hun bevalling hun buik willen verstevigen. Door middel van verschillende technieken zal je buik geleidelijk
steviger en platter worden na je bevalling.

BEKIJK BEHANDELINGEN