Start een franchise

NATURAL BODY COSMETIC biedt de mogelijkheid een franchise beauty praktijk te starten. Wij hebben een succesvolle vestiging in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda en Antwerpen.  Vanwege het succesvolle concept is Natural Body Cosmetic klaar voor meerdere vestigingen. Maar je moet uiteraard wel aan een aantal eisen voldoen. Zo vinden wij het onder andere belangrijk dat je jouw klanten innerlijke rust kunt bereiken, dat ze zich ontspannen en de behandeling(en) krijgen die ze nodig hebben.

Start een franchise beautysalon

Bij NATURAL BODY COSMETIC vinden wij het belangrijk dat startende ondernemers de mogelijkheid krijgen een eigen beauty praktijk te openen. Daarom is het bij ons mogelijk om via een franchiseformule  een beautysalon te runnen. Natuurlijk dien je wel aan enkele voorwaarden te voldoen als je hiervoor in aanmerking wilt komen:

  • Wij vinden het belangrijk dat je achter onze visie staat;
  • Je houdt van klantcontact;
  • Je beschikt zelf over een geschikte pand;
  • Je zelf klanten wilt werven
  • Je beschikt over een starterskapitaal

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden om een beauty praktijk te starten op basis van franchise!

Stappenplan

Je kunt je online alvast oriënteren door ons stappenplan door te nemen. Hierin staat uitgelegd hoe je een eigen salon kunt beginnen.

Ben je na het lezen van ons verhaal enthousiast geraakt, dan kan je geheel gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen.

STAP 1
We hebben samen eerst een gesprek. Dit kan telefonisch, of op het hoofdkantoor in Amsterdam. Tijdens dit gesprek zullen we je uitleggen wat het precies inhoudt: ‘Je eigen NATURAL BODY COSMETIC salon’. Je kunt dan meteen al je vragen stellen. We vinden het heel belangrijk dat je beseft dat je zelfstandig ondernemer wordt en dat wij je partner gaan zijn in het ondernemen. Dat we managen en vaktechnische ondersteuning bieden. Samenwerken: dat is het sleutelwoord. Tijdens het gesprek willen we ontdekken wie jij bent, wat je kan en wat je wilt, zodat we een eerlijk beeld kunnen krijgen of je een geschikte franchisenemer bent. Dit is voor ons belangrijk, maar ook voor jezelf schept dat duidelijkheid.

STAP 2
Hebben we allebei een positief gevoel, dan gaan we verder met de volgende stap. Dit doen we door een model te behandelen. Erg belangrijk, omdat ons vak nu eenmaal alles te maken heeft met gevoel en professionaliteit.  Het gaat dus in eerste instantie om jezelf en daarna pas komen alle andere zaken om je praktijk tot een succes te maken. Daarom willen we zelf graag voelen of jij past in de visie van Natural Body Cosmetic. En omgekeerd…jij kan dan voelen of je deze visie deelt!

STAP 3
Zijn we nog steeds allebei enthousiast? Dan zal er nog een gesprek plaatsvinden, bij voorkeur op de plek waar je salon gevestigd  gaat worden. Om de laatste vragen te beantwoorden. Of wellicht, als het allemaal al duidelijk is en er geen vragen meer zijn, kunnen we dan al om de tafel gaan zitten om het contract door te nemen. Dit is nog steeds niet bindend; wel vragen we je om een geheimhoudingsverklaring te tekenen dat je niets uit het contract naar buiten brengt.

STAP 4
Dan volgt er een bedenktijd. Na de bedenktijd ondertekenen we het contract.

STAP 5
Zodra het contract is ondertekend, kunnen we direct beginnen met het concretiseren van de plannen. Er volgt dan een nieuw stappenplan. Dit is de stap naar een succesvolle beauty praktijk, waarin jij het heerlijk vindt om te werken en waar de klanten kunnen komen voor de non invasieve behandelingen die Natural Body Cosmetic biedt.
Tijdens de gesprekken komt ook natuurlijk het financiële plaatje aan bod. We hebben hiervoor een solide verdienmodel opgesteld. Je gaat als franchisenemer een goed belegde boterham verdienen. Wij durven zelfs te zeggen, een beter belegde boterham dan wanneer je alleen zou werken. Hoe dat komt: voordelig kunnen inkopen van promotiemateriaal, marketingondersteuning, ondernemerstools (zoals een boekhoudsysteem, online agenda en klantensysteem) en eventueel cosmeticaproducten. Als dit je aanspreekt, neem dan contact op en laat je informeren!

Ben je er klaar voor om financieel onafhankelijk te worden?!
Stuur vandaag dan nog een email met daarin je motivatie waarom jij je eigen Natural Body Cosmetic salon wilt openen en in welke regio je dit zou willen.