Brazilian Butt Lift

Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld door ze te trainen, maar ook door middel van vacuüm therapie. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem deze niet goed te kunnen vormen. Gelukkig kun je met behulp van vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten en verstevigen.

Wanneer het gaat om het ideale vrouwenfiguur, spelen billen een belangrijke rol. De rondingen van een vrouw vergen veel verzorging en trainingen om het te vormen tot het gewenste plaatje. Bij de Brazilian Butt Lift behandeling maken wij gebruik van vacuüm therapie hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd.

De vacuüm therapie is een non-invasieve manier om de billen te sculpten. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen naar de gewenste plek. Naast het verplaatsen van vet, lift het de billen geleidelijk en pompt het omhoog. Hierdoor worden de billen niet alleen gevormd, maar wordt eventuele cellulitis ook verminderd door de cupping. Tijdens de behandeling wordt een koepel op de billen geplaats. Door een pompje wordt de lucht langzaam uit de koepel gezogen. Dit resulteert in zwelling van de billen en het uitbreiden van de aanwezige vetcellen. Oftewel; volle, ronde billen! 

Brazilian Butt Lift Extra

Bij de Brazilian Butt Lift Extra wordt de spierstimulator gebruikt. Veel klanten die een wat slappe huid hebben kiezen voor deze behandeling. Deze behandeling is intensiever waardoor er sneller het gewenste resultaat wordt behaald.

 

Dus het is niet gevaarlijk?

Nee, integendeel. Het is juist heel goed voor je lichaam! De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen, vermindert cellulite en klonterige vetafzetting. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbaar manier.

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen een rood/blauwe plek rondom je billen krijgen door de vacuüm cupping.

Dit is dus een behandeling zonder groot gevaar of risico!

Aanbevolen sessies

Voor een perfect resultaat zijn 12-16 sessies aanbevolen.

Je dient de Brazilian Butt lift  één keer per week te ondergaan. Bij minder frequent gebruik zal het langer duren voor het vet wordt gemobiliseerd naar het gewenste plek.

Losse behandeling

45 minuten € 79,99
60 minuten € 99,90

Voordelig pakket

6 behandelingen € 499,-
12 behandelingen € 999,-
16 behandelingen € 1449,-

Touch up brazilian butt lift

Na pakket

45 minuten € 60,-
60 minuten € 75,-

Combi brazilian butt lift & Hip Dip

2x 45 minuten € 129,99

Voordelig pakket

6 behandelingen € 650,-

Brazilian Butt Lift Extra

Brazilian Butt Lift

75 min €150,-