Detox Slimming wrap

De Detox Slimming wrap is een deken dat door middel van infrarood warmte uitstraalt. Als je in de Detox Slimming wrap ligt warm je alle zones op. Hierdoor ontspannen de spieren. De Detox Slimming wrap wordt door middel van klittenband dicht gevouwen en wordt bedient door middel van een bedieningspaneel. Hiermee kan je de temperatuur instellen van 30 tot 75 graden Celsius.

Spier- en gewrichtsaandoeningen

Spier- en gewrichtsaandoeningen zijn veel voorkomende klachten. De warmte van infraroodstraling kan hierop een gunstig effect hebben. De digitaal aangestuurde warme deken met FAR infrarood onttrekt vochtige lucht uit de omgeving en zet dit om in damp. De Carbon elektrische bedrading zorgt voor een snelle opwarming. De hoogst mogelijke temperatuur instelling is 75° C. De warmte dringt diep door in je huid en stimuleert de bloedcirculatie & de spieren.

Naast de goede werking op de spieren worden ook giftige stoffen uit de omgeving sneller het lichaam uitgewerkt. Deze grondige reiniging heeft ook een positieve invloed op de huid.

De werking van de Detox Slimming wrap heeft als werking dat je je lichaam ontgift, calorieën en centimeters verliest en gaat cellulite tegen. Natural Body Cosmetic maakt gebruik van een speciaal samengestelde slimming cream dat op de behandelde gebieden wordt gesmeerd en vervolgens word je ingewikkeld in een speciaal Colombiaanse wrapfolie. Hierna wordt u in de infrarood warmte deken geplaatst.

Werking en voordelen

In een traditionele sauna transpireer je water en natrium. In een Detox Slimming wrap is het mogelijk om zware metalen als lood en zink en andere afvalstoffen kwijt te raken.

Door de werking van de carbon wires (die het infrarood uitzenden) ontstaat in de Detox Slimming wrap een intense warmte die als het ware uit het lichaam komt. Het grote voordeel van de Detox Slimming wrap is de doeltreffende ontgifting van het lichaam en het afslanken van het lichaam.

Positieve effecten op het lichaam dankzij de infrarooddeken:

  • het maakt de spieren soepeler
  • het bevordert de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam
  • geeft ontspanning
  • stimuleert de vetverbranding
  • bevordert het immuunsysteem
  • zorgt voor soepele gewrichten
  • ondersteunt het herstel van de lichaamscellen
  • verbetert de huid
  • het bevordert een goede nachtrust
  • gewichtsverlies

Waarschuwing

Hoewel compleet ongevaarlijk, is het raadzaam een arts te raadplegen indien er vanwege uw gezondheid twijfel zou kunnen zijn omtrent het gebruik van de Slimming Body wrap.

Dit geldt voor:

* Zwangere vrouwen

* personen onder invloed van sterke geneesmiddelen

* mensen met ernstige spierontstekingen

* reuma patiënten in acute fase.

Detox Slimming wrap

40 minuten € 75,-

 

Voordelig Pakket!

4 behandelingen € 275,-
6 behandelingen € 375,-