Body Sculpting/Cellulites Treatment

Dik of dun, jong of oud, veel vrouwen krijgen last van cellulitis.  Met onze nieuwste techniek genaamd BodySculpting kunnen we dit probleem grondig te lijf gaan.

ons medisch gecertificeerde Bodysculpting apparaat
pakt de probleemzones aan met behulp van 4 verschillende technieken. Infrarood licht zorgt voor een betere doorbloeding, een betere elasticiteit van de huid en het verwarmt het vetweefsel. De vacuümtechniek (mechanische massage) zorgt voor de stimulatie van collageen in de huid. De radiofrequentie zorg voor verwarming van de diepere huidlagen en het onderhuidse vetweefsel. Ten slot passen we de cavitatie toe om de vetcellen af te breken. De doorbloeding wordt hierdoor verbeterd en dit zorgt voor een versnelde stofwisseling in de vetcellen.

 

Brazilian Butt Lift

Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld door ze te trainen, maar ook door middel van vacuüm therapie. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem deze niet goed te kunnen vormen. Gelukkig kun je met behulp van vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten en verstevigen.

Wanneer het gaat om het ideale vrouwenfiguur, spelen billen een belangrijke rol. De rondingen van een vrouw vergen veel verzorging en trainingen om het te vormen tot het gewenste plaatje. Bij de Brazilian Butt Lift behandeling maken wij gebruik van vacuüm therapie hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd.

De vacuüm therapie is een non-invasieve manier om de billen te sculpten. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen naar de gewenste plek. Naast het verplaatsen van vet, lift het de billen geleidelijk en pompt het omhoog. Hierdoor worden de billen niet alleen gevormd, maar wordt eventuele cellulitis ook verminderd door de cupping. Tijdens de behandeling wordt een koepel op de billen geplaats. Door een pompje wordt de lucht langzaam uit de koepel gezogen. Dit resulteert in zwelling van de billen en het uitbreiden van de aanwezige vetcellen. Oftewel; volle, ronde billen! 

Hip Dip

Wil je dat er alleen aandacht aan je heupen wordt besteed zodat je meer een zandloper figuur krijgt? Of heb je deuken in je heupen wat je niet mooi vindt? Dan is de Hip Dip een ideale behandeling voor jou. Net als de Brazilian Butt Lift wordt de Hip Dip gedaan door middel van vacuüm therapie.

Aanbevolen sessies

Voor een perfect resultaat zijn 12-16 sessies aanbevolen. Je dient de Hip Dip één keer per week te ondergaan. Bij minder frequent gebruik zal het langer duren voor het vet wordt gemobiliseerd naar het gewenste plek.

Love Handle Treatment

Love handles, muffin top, zwembandjes; Iedereen noemt het anders maar wat we wel weten is dat iedereen hier van af wilt! Natural Body Cosmetic biedt de Love Handle Treatment tegen love handles, vet bij het torso en vet rondom het bh bandje.

De behandeling wordt per 45 minuten gedaan door middel van Wood therapie en Cavitatie.

Wood therapie is een manier van masseren en het lichaam sculpten met speciaal gevormde houten tools. Het hout heeft vele voordelen, waaronder het sneller verbreken van vetcellen, het verlichten van stress, pijn en het verminderen van cellulitis.

Cavitatie is één van de nieuwste methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier. Doormiddel van geluidsgolven worden er tijdens de behandeling bewegingen van compressie en decompressie opgewerkt. Hierdoor worden de wanden van de vetcellen verzwakt waardoor het vet makkelijker wordt afgebroken en op een natuurlijke manier het lichaam verlaat.

Voor een optimaal resultaat zijn 12-16 sessies aanbevolen. Het aanbevolen aantal behandelingen per week is één, omdat bij minder frequent gebruik het proces tot afbreken van vet langer zal duren.

Body Sugaring

Body Sugaring is een zachte, veilige en effectieve methode van ontharen.
Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op.

Body Sugaring is minder pijnlijk dan harsen en bij herhaald gebruik vermindert het zelfs sterk de haargroei.
Ingegroeide haren behoren tot verleden tijd!

Daarnaast hoef je bij Body Sugaring niet eerst te wachten tot de haren een bepaalde lengte hebben, het is toepasbaar op zelfs hele kortje haartjes van 1,6mm wat bij harsen niet het geval is.
Een behandeling zorgt er niet alleen voor dat de haartjes weg zijn, de suiker zorgt ook nog eens voor een peeling van de huid.

Hoe werkt het?

De huid die van haar ontdaan moet worden wordt ingesmeerd met een suikerpasta. De hard geworden pasta wordt vervolgens weer van de huid verwijderd, waarbij de haartjes in de pasta achterblijven. Deze methode lijkt veel op harsen, maar is minder pijnlijk omdat de suikerpasta niet aan de huid kleeft.