Lipo Laser Slimming

Met alleen sporten of diëten is het erg lastig om plaatselijk vet te verbranden. Lipo Laser Slimming is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van vetvermindering uit Amerika! Deze revolutionaire behandelmethode is afkomstig uit de medische wereld en is het veilige antwoord op liposuctie. Lipo Laser is gericht op figuurcorrectie en is een goed wapen tegen vetophopingen en cellulite omdat het de probleemgebieden aanpakt.

Door middel van diode lasers imploderen vetcellen waardoor ze afgebroken worden en op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgevoerd. Deze methode is er niet voor verlies van grote hoeveelheden vet, maar voor de aanpak van probleemgebieden.

Per behandeling kan je gemiddeld 1 tot 3 cm aan omvang verliezen.

Kies zelf welke zones je wilt aanpakken: love handles, buik, rug, dijen, heupen, billen, benen of armen.

Een behandeling duurt ca. 30 min voor maximaal 2 zones en voor optimaal resultaat adviseren wij 6 – 10 behandelingen met een frequentie van 1 a 2 behandelingen per week.

Voor de behandeling

  • De dag voor, de dag en de dag na de behandeling 1,5 – 2 liter water drinken
  • 2 uur voor en na de behandeling geen zware maaltijd nuttigen en geen koffie of alcohol te drinken
  • Voor de behandeling douchen en geen bodycreme gebruiken

Na de behandeling

  • Na de behandeling kunnen de normale activiteiten direct worden hervat. De Lipo Laser garandeert een veilige, niet-invasieve behandeling zonder pijn of bijwerkingen.

Wel is het belangrijk dat men veel water inneemt om het afvoer proces te versnellen. Het resultaat is het best wanneer het weefsel veel vocht bevat.

Als het vetweefsel eenmaal verdwenen is, komt het op die plaats niet meer terug. Maar bij een ongezonde, te eenzijdige voeding, te weinig vochtopname en te weinig beweging slaat het lichaam op andere plaatsen opnieuw vet op.

Een gezonde levensstijl en regelmatige lichaamsbeweging in combinatie met de Lipo Laser Slimming behandelingen geven een optimaal blijvend resultaat!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandelingen worden normaal gesproken gegroepeerd in 6  sessies. Het aantal dat u nodig heeft wordt bepaald bij uw consult en is gebaseerd op uw wensen en doelen. Wij adviseren 1 a 2  behandelingen per week, voor een complete kuur en het beste resultaat.

Hoe lang duurt een behandeling met de Lipo Laser Slimming?

De Lipo-Laser behandeling bestaat uit verschillende stappen en duurt gemiddeld  tussen de 30 en 45  minuten. De tijd die u nodig heeft om na de behandelingen uw vet te verbranden wordt eveneens bepaald tijdens het consult en is afhankelijk van uw wensen en doelen.

Is de behandeling met de Lipo Laser veilig?

Ja. Onafhankelijke medische studies hebben aangetoond dat de Lipo Laser behandelingen volkomen veilig zijn en zonder bijwerkingen. De laser activeert het natuurlijke vrijkomen van vetcellen. Dit proces veroorzaakt geen schade en de cellen blijven intact. Ze worden alleen kleiner en dat geeft onmiddellijk resultaat. De Lipo Laser is FDA goedgekeurd (de hoogste Amerikaanse keuringsinstantie).

Is de behandeling met de Lipo Laser voor iedereen geschikt?

De Lipo Laser kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en behandelt elk gebied van het lichaam behalve de vrouwelijke borsten. Zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde lichamelijke aandoeningen geen gebruik maken van de Lipo Laser. Uw behandelaar zal voorafgaand aan de behandeling een complete medische vragenlijst met u doornemen om zo uw geschiktheid te kunnen bevestigen.

Lipo Laser Slimming

40 minuten € 150,-

Voordelig Pakket!

6 behandelingen € 849,-
10 behandelingen € 1350,-