Post-Op Liposuction

Cosmetische chirurgie is een van de meest voorkomende procedures die tegenwoordig wordt uitgevoerd, liposuctie, buikcorrectie, braziliaanse butt lift, of andere plastische behandelingen. Veel mensen vergeten dat na zo’n ingrijpende operatie de nabehandeling erg belangrijk is.

Bij Natural Body Cosmetic zijn wij ook gespecialiseerd in de lymfedrainage massage om het ontstaan van zwellingen na een liposuctie behandeling te beperken. Bij Post op liposuction treatment (lymfedrainage) wordt een bepaalde massagetechniek gehanteerd om het overtollig vocht af te voeren uit het lichaam en zwelling tegen te gaan. Deze vochtafdrijvende massages zal helpen het herstel te bespoedigen en sneller het resultaat te zien van de operatie.

Natural Body Cosmetic biedt het beste team van massagetherapeuten dat je nodig hebt om je lichaam volledig en zo snel mogelijk te laten herstellen.

Postoperatieve massages dragen in het algemeen bij:

  • Verminderen van pijn en ontstekingen.
  • Bevordert de genezing en voorkomt fibrosis.
  • Vermindert blauwe plekken na operatie.

Gemiddeld hebben klanten minimaal 10 behandelingen nodig.

Veel vrouwen die een liposuctie behandeling hebben ondergaan krijgen onderhuidse littekens die heel moeilijk weg te krijgen zijn, ook wel fibrosis genoemd. Daarom is het belangrijk om de postoperatieve zorg voor de komende 3 maanden in je chirurgische plannen te betrekken.

Bij Natural Body Cosmetic maken gebruik van verschillende technieken, waaronder lymfedrainage massage, Wood therapy en vacuüm therapie.

Wij raden aan om tijdens de behandelingen geen alcohol te drinken, zoveel mogelijk te rusten, vermijd zout en suiker in uw dieet.

Post-Op Liposuction

60 minuten € 65,-

 

Voordelig Pakket!

5 behandelingen € 299,-
10 behandelingen € 575,-