Breast Lift Infra

Deze geweldige nieuwe techniek is een non-chirurgische borstvergroting wat ontdekt is door een arts uit Beverly Hills die bekend is geworden door o.a. de Kardashians.

Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het water in de huidcellen rondom het borstweefsel. De absorptie veroorzaakt op zijn beurt de ogenblikkelijke verdamping van de cel. Terwijl het laserlicht over uw huid verspreidt, wordt maar liefst 30 miljoenste van een centimeter weefsel tegelijk verwijderd. Deze ongelooflijke wijze laat toe om de huid rond de borstweefsel in verschillende hoeken te behandelen. Dit zorgt voor een algehele versteviging van de collageenvezels in de omringende huid. Deze behandeling zorgt voor de lifting in de huid, net als wat er gebeurt met een laser facelift.

De beste kandidaten voor de Breast Lift Infra zijn vrouwen die fysiek gezond zijn en realistisch zijn in hun verwachtingen.

De resultaten van de behandeling zijn langdurig. Net als bij andere subtiele procedures, gaan je borsten er steeds mooier uitzien. Na elke behandeling zal de huid zachter en steviger worden.

De Breast Lift Infra is een vacuümsysteem. Er wordt een koepel op de borst geplaatst en met een pompje wordt de lucht onder de koepel weggezogen. Dit heeft tot resultaat dat de borsten gaan zwellen. De borsten worden niet alleen groter terwijl ze onder druk (vacuüm) worden gezet; het borst vacuüm systeem zorgt er ook voor dat de vetcellen zich gaan uitbreiden waardoor de borsten daadwerkelijk groter worden. Vergis je echter niet; er bestaan ook borstpompen die gebruikt worden om borstvoeding te geven. Deze pompen hebben echter niet dezelfde functionaliteit.

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen een rood/blauwe plek rondom  borsten krijgen door de vacuüm cupping.

De cup wordt gemiddeld 1 maat groter.

Net als de meeste natuurlijke, niet-chirurgische behandelingen dien je deze behandeling te onderhouden.

Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden voortzetten

Dit is een behandeling zonder groot gevaar of risico!

Breast Lift Infra

losse behandeling

30 minuten € 59,99
40 minuten € 69,99

 Voordelig Pakket!

6 behandelingen € 339,-
12 behandelingen € 549,-

Touch Up Breast Lift

na pakket

40 minuten € 55,-