Love Handle Treatment

Love handles, muffin top, zwembandjes; Iedereen noemt het anders maar wat we wel weten is dat iedereen hier van af wilt! Natural Body Cosmetic biedt de Love Handle Treatment tegen love handles, vet bij het torso en vet rondom het bh bandje.

De behandeling wordt per 45 minuten gedaan door middel van Wood therapie en Cavitatie.

Wood therapie is een manier van masseren en het lichaam sculpten met speciaal gevormde houten tools. Het hout heeft vele voordelen, waaronder het sneller verbreken van vetcellen, het verlichten van stress, pijn en het verminderen van cellulite.

Cavitatie is één van de nieuwste methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier. Doormiddel van geluidsgolven worden er tijdens de behandeling bewegingen van compressie en decompressie opgewerkt. Hierdoor worden de wanden van de vetcellen verzwakt waardoor het vet makkelijker wordt afgebroken en op een natuurlijke manier het lichaam verlaat.

Voor een optimaal resultaat zijn 12-16 sessies aanbevolen. Het aanbevolen aantal behandelingen per week is één, omdat bij minder frequent gebruik het proces tot afbreken van vet langer zal duren.

Love Handle Treatment

45 minuten € 75,-

 

Voordelig Pakket!

6 behandelingen € 375,-
12 behandelingen € 699