Cavitatie

Cavitatie is één van de nieuwste methodes om overtollig vet definitief te verwijderen op een natuurlijke manier. Het is een alternatief voor behandelingen als liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hierbij niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verminderen van overtollig vet op lichaamsdelen waar het door beweging en training niet weg te krijgen is. Door middel van geluidsgolven (40 kHz) worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door dit caviteren worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de behandelde vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd. De hoeveelheden vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom kunnen we alleen kleine zones behandelen. Deze methode van vet verwijderen kunnen we toepassen op bijvoorbeeld buik, dijen, bovenarmen en lovehandles. Ook gebruiken we deze methode voor het aanpakken van hardnekkige cellulite.

Voor de cavitatie behandeling

Voor de behandeling zullen we uw lichaam in kaart brengen zodat we duidelijk de resultaten kunnen zien. Uw gewicht en nog een aantal andere belangrijke gegevens maken een totaal beeld. Deze gegevens worden genoteerd in uw klantdossier en worden vergeleken bij de laatste behandeling. Ook is het belangrijk om 24 uur van tevoren 2 liter water te drinken.

Tijdens de cavitatie behandeling

Na het aanbrengen van contactgel wordt de behandelkop van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet moet worden verwijderd. De behandeling is pijnloos, de klant voelt soms wat prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid.

Na de cavitatie behandeling

Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk uw lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit zal bijdragen aan een goed resultaat.

Cavitatie behandeling ervaringen

Hieronder volgt een kort verhaal van een tevreden klant die een cavitatie behandeling heeft ondergaan bij Natural Body Cosmetic.

“2 jaar geleden ben ik begonnen met fitness. Ik heb toen erg veel cardio gedaan en krachttraining, vooral voor mijn benen en billen. Ik zag de resultaten steeds meer naarmate ik ook steeds gezonder ging eten. Echter vond ik het niet fijn dat er nog overtollig vet zat op plekken die ik zoveel mogelijk probeerde te trainen (billen en love handles). Ik heb toen op het internet gezocht naar een natuurlijke manier van liposuctie omdat ik niet van de chirurgische ingrepen ben. Ik kwam toen terecht bij Natural Body Cosmetic. Na een korte intakegesprek kwam ik erachter dat dit waarschijnlijk de manier was om het overtollig vet te verwijderen. Een week later volgde de behandeling waarvan ik een mooi resultaat heb gekregen! Ik ben nu helemaal tevreden met de cavitatie behandeling van Natural Body Cosmetic en zou het elke vrouw adviseren met overtollig vet. Echter is het wel van belang om alvorens te kijken of dit vet niet weg te krijgen is door middel van sport en dieet. Indien dit niet van toepassing is dan is Cavitatie het beste alternatief!”

Cavitatie

30 minuten € 99,-

 

Voordelig Pakket!

5 behandelingen € 399,-
10 behandelingen € 749,-