Skin Tightening

Skin Tightening is een non-invasieve proces dat gebruik maakt van een infrarood lichtbron (een laser).  Om de huid strakker te maken wordt de collageen onder het oppervlakte van de huid verhit, waardoor de huid aan elkaar trekt . De Skin Tightening zal na de behandeling met de dag steeds zichtbaarder worden waardoor deze procedure steeds populairder is geworden. Optimale resultaten vereisen meestal een tot twee behandelingen per week. Skin Tightening  is een FDA-goedgekeurde methode voor het verminderen van fijne lijnen, rimpels en huidverslapping.Nog een voordeel van een Skin Tightening behandeling is dat het veilig en effectief is en het zorgt voor een jeugdige uitstraling over het hele lichaam.De Skin Tightening stimuleert ook de groei van nieuw collageen in de behandelde gebieden en bevordert de absorptie van meer collageen uit omliggende, onbehandelde gebieden. Met de regeneratie van natuurlijk collageen zal de huid  meteen met een gladdere, zachtere  en een jeugdige uitstraling krijgen. De effecten blijven de komende maanden verbeteren na de Skin Tightening behandeling omdat de natuurlijke collageen van de huid geleidelijk wordt aangevuld.

Wat te verwachten tijdens een Skin Tightening behandeling

Voordat we met de behandeling starten , is het belangrijk voor de patiënt om alle make-up, oliën, zonnebrandmiddelen en andere stoffen die op de huid is te verwijderen. Vervolgens zal de Lasergel toegepast worden op het te behandelen gebied en zult u voorzien worden van een beschermende bril. Omdat de behandeling geheel pijnloos is, is er geen verdoving nodig.

Een sessie duurt normaal gesproken gemiddeld 40 minuten. Dit is afhankelijk van de grootte en de locatie van het behandelende gebied.

Na een Skin Tightening behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Bijwerkingen zijn minimaal, en kan enkel een warm gevoel optreden.

Skin Tightening

4o minuten € 99,-

 

Voordelig Pakket! 

3 behandelingen € 250,-
6 behandelingen € 475,-